livetmedGud.blogg.se

Här, på denna bloggen, vill jag presentera den kristna tron.Och jag vill ha bibeln i centrum, jag tror fullt och fast på att det är just bibeln en kristen skall ha som sin källa.. Har du frågor, eller funderar på nåt, får du mer än gärna fråga... Svarar så gott jag kan...

Vad skulle det innebära.....

Kategori: Gud

Vad skulle det innebära för dej, om Gud fanns? På vilket sätt skulle det påverka ditt liv, tror du?
Tror du det skulle påverka det negativet eller positivt?
Livet med Gud, livet som en kristen, är inte en dans på rosor, det handlar inte om det.Jag vet att en del predikar att så  är fallet, men det stämmr inte.En kristen lever i världen som alla andra människor gör, dock med en stor skillnad: Hon har en källa att ösa av, en källa som aldrig någonsin sinar! Den källan är Gud själv....Han är livets källa..Alllt liv utgår från Honom.Det började inte som en amöba i vattnet för trillioner år  sedan.Som evolutions-myten säger..Som man pepprar våra barn med, i landets skolor i dag.Där det presenterats som fakta, när det i själva verket endast  är en teori....En teori med lika mycket hål som en sweitserost..
Nej, livet kommer från Gud, som är alltings ursprung..
 
"Ty hos dig är livets källa, i ditt ljus se vi ljus."  Psalm.36.9

 
Gud är den som skapat dej, den som vill ha dej, den som sätter ett mycket stort värde på dej.Oberoende av vad andra  människor kansje har sagt om dej, så ÄR du värdefull! SÅ värdefull att Gud gav sin enda son för dej, för att dö i ditt ställe, för att allting som skilde dej och honom åt skulle utplånas..
Gud ser på dej med kärlek...Med längtan.Han längtar efter att du skall lägga ner alla försvarsmekanismer som du har, allt som hindrar dej från att tro på honom.Alla intelektuella spärrar, all högmod, som säger att DU minsann klarar dej utan nån Gud.
Vet du, det gör du inte! Du klarar dej inte utan honom, det gör ingen människa på denna jord..ALLA måste en gång ta ställning till honom, till Jesus Kristus....Det gör man om man förnekar honom också...Då tar man också ställning.
Kära människa, våga tro att han finns.Våga lita på att han möter den människa som ärligt längtar efter honom, som VILL veta om han finns eller inte.Be att "Om du finns Gud, hjälp mej tro..."   Han svarar på en sådan bön..
Man lär känna hurdan Gud är, genom Jesus Kristus, som kom  för att visa oss vem Gud är.
 
"Ingen har någonsin sett Gud; den enfödde Sonen, som är i Faderns sköte, han har kungjort vad Gud är."
Joh.1.18

 
Kommentera inlägget här: